Crikva Nekretnine – O nama

Crikva Nekretnine je licencirana agencija za prodaju nekretnina, snažno usmjerena na cjelovit, sveobuhvatan pristup u posredovanju prilikom kupoprodaje kuća, stanova i zemljišta. Nekretnine koje Crikva Nekretnine prodaje, nalaze se na sjevernom Jadranu, točnije Kvarneru, s naglaskom na području otoka Krka i Crikveničko-Vinodolskoj rivijeri. Iza nas je dugogodišnje iskustvo u posredovanju pri kupoprodaji nekretnina, koje kontinuirano nadograđujemo daljnjim usavršavanjem. U Crikva Nekretninama neprestano se ulaže u stjecanje novih znanja i vještina vezanih za trgovanje nekretninama, kao i u praćenje trendova na tržištu te svih važećih zakona i njihovih izmjena.

Zašto izabrati Crikva Nekretnine?

Za nas prodaja nekretnina predstavlja potragu za nekretninom koju ćete uistinu moći zvati svojim domom. Nije stvar u tome da kupite kuću koja samo lijepo izgleda, već da pronađete prostor u kojem ćete moći živjeti i kojeg ćete moći osjetiti kao svoj.

Kupovina nekretnine bez stresa i neizvjesnosti.

Vrlo često, kupovina, pa i prodaja nekretnine se od životne potrebe i konstruktivne ideje pretvara u vrtlog nervoze i napetosti. Mi mislimo da to uopće ne mora i ne bi smjelo biti tako. Kupac bi se u potrazi za svojim novim životnim prostorom trebao osjećati ugodno i sigurno. Proces kupoprodaje nekretnine kod nas se odvija potpuno transparentno – kroz čitavu proceduru vas vodimo na siguran način, pružajući vam sve bitne informacije. Istina, tržište nekretnina općenito često zna biti nepredvidivo – u kupoprodaji nekretnina iznenadni problemi, prepreke i zastoji nisu strana pojava. Ako i kada do takvih problema dođe, rješavamo ih brzo i efikasno, upravo zbog stručnog znanja i iskustva koji su nas pripremili za potencijalne izvanredne situacije.

Kupovina nekretnine bez žurbe.

Kupiti nekretninu nije mala stvar. I definitivno ne bi smjela biti brzopleta stvar. Znamo koliko je odluka o kupnji novog stana ili kuće velika odluka u vašem životu i da prije nje morate razmisliti što zapravo želite od vašeg novog doma. Važno je da si uzmete dovoljno vremena da pronađete ''pravu stvar''. Crikva Nekretnine prati vas u potrazi za pravom nekretninom od početka do kraja. Vi ne tražite nekretninu po tuđim mjerilima, već ono što je najbolje za vas, a mi ćemo vam u tome pomoći.

Profesionalno savjetovanje ide u paketu s našom uslugom.

Svaka dobra kupovina/prodaja nekretnine počinje dobrim savjetom. Naši klijenti uvijek dobiju savjet više – s vama dijelimo svoja iskustva, te vas svojim stručnim znanjem usmjeravamo na pravi put prilikom kupoprodaje nekretnine. Za donošenje ispravne odluke kod kupoprodaje nekretnine najvažnije je biti dobro informiran o svim bitnim elementima ovog kompleksnog procesa. Vodeći se transparentnim pristupom poslu, osobito smo posvećeni edukaciji klijenata, kako bismo ih upoznali s procedurom i dali im do znanja što mogu očekivati od nje.

Pravna sigurnost

Proces kupoprodaje nekretnine u Crikva Nekretnine dodatno smo osnažili pravnom podrškom. Usko surađujemo sa renomiranim odvjetničkim uredom iz Crikvenice koji se nalazi u našem poslovnom prostoru  i tako brzo razjašnjavamo sve pravne nejasnoće.

Na nas možete računati dugoročno – naša usluga ostaje trajna vrijednost. Drugačiji smo od drugih i po tome što odlučno odbijamo biti samo administrativna podrška prilikom kupoprodaje nekretnina – briga o klijentu i humani pristup poslu nisu ništa manje važni. Kvalitetno provedena kupoprodaja nekretnine naš je prioritet, ali u našem je fokusu istovremeno postizanje i održavanje dobrih međuljudskih odnosa između naših klijenata i nas kao agencije. POŠTENO, TEMELJITO, PRIJATELJSKI – time se vodimo u pristupu svakom pojedinom klijentu. Mnogi naši klijenti nam se rado jave i nakon kupoprodaje nekretnine, jer znaju da uvijek mogu računati na dodatan savjet i/ili preporuku.

Temeljit pristup kupcima izvan područja Republike Hrvatske.

Klijentima koji dolaze izvan granica Hrvatske osobito su potrebne informacije vezane za lokalne zakone i tržišna kretanja, jer su im manje ili uopće nisu dostupne. Jezične i administrativne razlike mogu izazvati niz nesporazuma, stoga je kvalitetna informiranost i savjetovanje inozemnih kupaca naš prioritet. Želimo da se kao budući vlasnik nekretnine u Hrvatskoj osjećate dobrodošlo, sigurno i ugodno, zato je naša misija olakšati vam proces kupovine nekretnine koliko god je to najviše moguće. Kupujete li nekretninu na sjevernom Jadranu, trebali biste taj proces doživjeti kao ugodnu pustolovinu otkrivanja mogućih lokacija za vaš novi dom. Ako je kupovina nekretnine na Kvarneru vaš poslovni pothvat, ulaganje u turizam, onda morate misliti i na vaše buduće klijente. Prije odluke o kupnji potrebno je izvidjeti i razmotriti sve opcije, kako bi građevina, zemljište i lokacija savršeno odgovarali vašem ciljanom tržištu. Ne brinite, u našoj bazi nekretnina, nalaze se neke od najatraktivnijih lokacija na sjevernom Jadranu, kao i izuzetno raznolik izbor kuća i stanova za različite želje i potrebe.

Sigurni smo da vam možemo pomoći pronaći nekretninu u kojoj ćete pronaći sebe. Kontaktirajte nas još danas i uz pomoć naše agencije kreirajte svoje bolje sutra. Neka Crikva Nekretnine postane vaš trajni pouzdani partner za kupovinu nekretnine na hrvatskom Jadranu!

CEO

Silvia Radetić Perica